Faaz Gallery NIKAH

Assalamualaikum w.r.t
Ruangan ini aku persembahkan korg gambar2 semasa hari PERNIKAHAN aku pada 17 Julai 2011 ( Ahad ). Btw thank alot pd kwan2 yang datang pd hari itu, n wish utk aku on fb n sms..hehe. N sori yang aku xjemput ke apa hari tu..gpon hari nikah..laki mana leh ajak ramai2..so sekadar utk dihebahkan pada rakan2 bahawa aku dah ada isteri. So pas ni agaknye pas ni memg byk la ak kena tinggalkan utk keluarga aku. Hope kawan2 DOAkan KEBAHAGIAAN aku dan fara ok.

Alhamdulillah aku practice lafaz akad time dalam kereta je..n step2 hari pernikahan aku blajar dr En Afzam n dari blog2. Syukur hanya SEKALI LAFAZ farah yang aku kenal 10 tahun lalu sah menjadi isteriku. Maka dengan itu perjalanan cinta kami ke arah jalan benar dan semakin dekat dengan Allah s.w.t. Mudah2an aku dapat menjadi seorang suami yang soleh dan isteriku yang solehah.

Terima kasih tak terhingga pada keluarga aku dan keluarga isteri aku kerana banyak memberi sokongan pada CINTA FAAZ ini. tak lupa pada kawan2 yang sentiasa mendoakan kebaikan utk perhubungan kami. Thankyou thankyou thankyou broo....yeah..so ushar2 lah gambar2 HARI PERNIKAHAN FAAZ.





































Masih banyak lagi di anugerahchinta.blogspot.com

n masih banyak lagi dalam pembikinan n akan menyusul di thephotolicious.com
n banyak2banyak2banyak2 lagi la akan menyusul..worait..